Δόξα Λιτοχώρου: Οδοιπορικό του Pieriasport στο Λιτόχωρο!

Μια από τις ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας που δείχνει δείγματα οργάνωσης και νοικοκυριού (τόσο λειτουργικά όσο και αγωνιστικά) τα οποία θα ζήλευαν πολλά σωματεία της περιοχής μας, είναι αδιαμφισβήτητα η Δόξα Λιτοχώρου. 

Ένας σύλλογος που με αργά και σταθερά βήματα διαγράφει μια αξιοζήλευτη πορεία η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σταθερό και αξιόλογο παρόν, με στόχο ένα καλύτερο και λαμπρότερο μέλλον.

 Το Pieriasport βρέθηκε στο Λιτόχωρο, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον πρόεδρο του συλλόγου και έχει στη διάθεση του υλικό με το οποίο θα σας γνωρίσει ακόμη καλύτερα και θα σας δώσει στοιχεία για τη νεανική και συνάμα έμπειρη ομάδα του Λιτοχώρου.

Άς δούμε λοιπόν αρχικά το σκεπτικό της διοίκησης δια στόματος του προέδρου Ορέστη Δημόπουλου.

Ξεκινώντας την κουβέντα μας τον ρωτήσαμε για τους στόχους της ομάδας:
«Στόχος μας φέτος είναι μια καλή πορεία στη Β΄ερασιτεχνική κατηγορία. Αν έρθει μέσα από αυτό και η άνοδος, σίγουρα δε θα πούμε όχι.»

Που νομίζετε οφείλετε η πορεία και γενικότερα η καλή εικόνα της ομάδας:
«Υπάρχει μια αρμονική συνεργασία-συνύπαρξη-λειτουργία Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητή και παικτών. Διαθέτουμε έναν τεχνικό ο οποίος αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία με παραστάσεις και σε πάγκους ομάδων που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Δουλεύει σκληρά με τους παίκτες μας οι οποίοι είναι ένα κράμα νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών με έμπειρους, το οποίο αποδίδει μέχρι τώρα αυτό που προγραμματίσαμε και θέλαμε να πάρουμε εξ αρχής.

Πιστεύω ότι η διοίκηση έπραξε σωστά σε δυο βασικά πράγματα. Πρώτον στην επιλογή προπονητή και δεύτερον στο ότι προσπάθησε και δούλεψε ώστε να γίνει η ομάδα μια οικογένεια, μια όμορφη παρέα, μια γροθιά.
Μόνοι τους παίκτες και προπονητής λύνουν προβλήματα πριν διογκωθούν και τα ίδια τα παιδιά είναι τα πρώτα που προστατεύουν την ομάδα.
Ας μην ξεχνάμε ότι πριν ένα χρόνο είχαμε μόλις δώδεκα δικά μας δελτία και μέσα σε ένα χρόνο δημιουργήσαμε αυτό το σύνολο το οποίο είναι πλέον αποδεκτό όχι μόνο στο Λιτόχωρο αλλά και σε όλη την Πιερία. 

Το «χτίσιμο» αυτό συνεχίζεται και αργά αλλά σταθερά, μεγαλώνουμε ακόμη περισσότερο αυτό που εδώ και καιρό ξεκινήσαμε.»

Η επόμενη ερώτηση μας ήταν για το αν έχει η ομάδα ακαδημίες:
«Είναι ένα κομμάτι το οποίο υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας. Θα δείξει. Πιστεύω όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται στην ώρα τους.
Σαν Δ.Σ θα κάνουμε τα πάντα ώστε να κρατήσουμε σε αυτό το καλό επίπεδο την ομάδα. Θα γίνουν όλες οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να συνεχιστεί αυτό που αρχικά προγραμματίσαμε και έχουμε σαν στόχο να υλοποιήσουμε.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας. Αυτούς του δύσκολους καιρούς, στηρίζουν και βοηθούν την ομάδα μας οικονομικά»

Υ.Γ.: Το Pieriasport ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Δόξας για την όμορφη φιλοξενία και ιδιαίτερα την κα. Αθανασία που αποτελεί την "ψυχή" της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου