Συν δύο για Μπίλη με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Το «διπλό» της πρεμιέρας στη Φιλιππιάδα έφερε ευφορία στη Νίκη τόσο εντός της ομάδας όσο και στον κόσμο. Με όπλο την ψυχολογία οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το πρώτο εντός έδρας ματς 
στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.


Ο Λεωνίδας Μπίλης ξέρει πόσο σημαντικό θα είναι το δύο στα δύο και γι’ αυτό δουλεύει εντατικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Θετικό είναι ότι υπολογίζει επιπλέον δύο παίκτες.

Από τη μία ο Μαλακασιώτης, που ήταν εκτός αποστολής στη Φιλιππιάδα, δείχνει σε καλή κατάσταση και ανάλογα με την εικόνα που θα έχει στις προπονήσεις, ο προπονητής του θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή. Από την άλλη ο Βαλάντης Κόκκας εξέτισε την τιμωρία του και τίθεται στη διάθεση του 48χρονου τεχνικού.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έχει χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω στρατού και ίσως χρειαστεί λίγο ακόμη καιρό, για να βεβαιωθεί ο τεχνικός της ομάδας ότι είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλει. Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Παπαδόπουλο, έχει να εκτίσει ακόμη μία αγωνιστική από πέρσι και η Νίκη θα τον στερηθεί εκ νέου την Κυριακή.

Ευχάριστα είναι τα νέα από τον Πετράκο, που ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς και δε θα αργήσει η μέρα που θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Εξάλλου είναι από τους παίκτες πρώτης γραμμής που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και η Νίκη τον χρειάζεται, ωστόσο ο στρατός τον είχε αφήσει πίσω. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το σενάριο για την απόκτηση του Στέλιου Νάκα εξακολουθεί να παραμένει ζεστό.

Πηγή: magnesiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου