ΤΡΟΜΟΣ! Κουκουλοφόροι κάφροι διέλυσαν τα πάντα στην κλήρωση της Φούτμπολ Λίγκ. Κινδύνεψαν Νιώπας-Καρανικόλας και Ελευθεριάδης που ήταν παρόντες!

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η κλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ που πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Αλσος όταν λίγο πριν την ολοκλήρωση της περίπου 30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο χώρο,

πετώντας φωτοβολίδες και κάνοντας τα στη συνέχεια όλα… άνω-κάτω!
Οι κουκουλοφόροι είχαν καταφέρει στην αρχή να κάνουν στην άκρη τους άνδρες ασφαλείας, με τους οποίους έπαιξαν ξύλο και στη συνέχεια… ανενόχλητοι “μπούκαραν” στο χώρο όπου διεξαγόταν η κλήρωση και όπου ήταν παρόντες οι παράγοντες των ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, μην αφήνοντας τίποτα στο πέρασμά τους!
Από τη μανία τους δεν ξέφυγαν ούτε οι δημοσιογράφοι, καθώς έσπασαν λάπτοπ ενώ όπως γίνεται γνωστό ανάμεσα στα άτομα που έχουν τραυματιστεί είναι ένας φωτορεπόρτερ.

Ενδεχομένως, οι κουκουλοφόροι να είχαν στόχο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε από την Φούτμπολ Λιγκ.

Στην κλήρωση απο την Πιερία ήταν παρόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός Γιάννης Νιώπας και ο πρόεδρος Γιώργος Καρανικόλας, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης που έτρεξαν έντρομοι σε άλλους χώρους απο αυτούς που γίνονταν η κλήρωση, ώστε να γλιτώσουν απο το μένος των κάφρων που έσπασαν τα πάντα, ξυλοκόπησαν τους σεκιουριτάδες και όποιους ακόμη προσπάθησαν να τους σταματήσουν.

Τον άτυχο φωτογράφο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις πληροφορίες να λένε ότι κινδυνεύει ακόμη να χάσει και το μάτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου