Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΕ Περίστασης 1-1 Ισόπαλο το ντέρμπι!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Νεοκαισάρειας ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την ΑΕ Περίστασης. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει παράπονα απο τη διαιτησία γιατί δε της δόθηκε πέναλτι και υποδείχθηκε ποδοσφαιριστής της σε θέση οφσάιντ ενώ δεν ήταν σε φάση για γκολ.

Έγινε ένα καλό και μερικές φορές σκληρό  παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με την Α.Ε.Π να έχει στο μεγαλύτερο μέρος την υπεροχή.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 4' η Α.Ε.Π προηγήθηκε με τον Ναρίνογλου ο οποίος μετά από σέντρα του Κουσουρή βρέθηκε ελεύθερος στην περιοχή και έκανε το 0 - 1.


Στο 25' ο Αχιλλέας έκανε το 1 - 1 με πέναλτι. Στο 38' ο Ελευθεριάδης προσπάθησε με σουτ να βάλει μπροστά την Α.Ε.Π αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση για τον Αχιλλέα ο Ουσταμπασίδης κράτησε το ισόπαλο 1 - 1.

Στο β' μέρος προσπάθησε να αιφνιδιάσει η Α.Ε.Π με τις προσπάθειες των Γεροντίδη, Κουσουρή, Νικολαΐδης, Πέτρο αλλά το τελείωμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε για να φτάσει η μπάλα στο τέρμα.

ΑΕ Περίστασης: Ουσταμπασίδης, Τσιτλακίδης, Πάγια, Αγγελάτος, Παπαδόπουλος, Πέτρο, Ναρίνογλου (85΄Σοφιανίδης), Γεροντίδης Κ.(73΄Παπαγιαννόπουλος), Χαρτοματζίδης (60΄Νικολαΐδης), Ευθυμιάδης, Κουσουρής

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Οικονόμου, Πιατίδης (25΄Τσουρέκας), Γιαπιτζής, Μπαγγέας (58΄Καλαμπάκας), Ανδρονικίδης, Βαρμάζης (80΄Ιωαννίδης).

Απο ΑΕ Περίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου