Τέλος εποχής στον Πιερικό Αρχέλαο. Αποσύρεται απο τα διοικητικά ο Αποστόλης Πόδας!!

Την απόφαση του να αποσυρθεί απο τα διοικητικά του Πιερικού Αρχέλαου γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Πόδας, σε σημερινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής.

Ο ισχυρός μπασκετικός παράγοντας της Κατερίνης, βάζει τέλος σε μια σημαντική εποχή πραγμάτων τα οποία συνέβησαν επι των ημερών του, με αποκορύφωμα τη συνένωση του Πιερικού και του Αρχέλαου πρίν απο 11 χρόνια και την ίδρυση του κορυφαίου μπασκετικού σωματείου στην Πιερία.

Μαζί του αποχωρεί και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχέλαου Δημήτρης Πόδας, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που "έτρεχε" όλα τα σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της Κατερινιώτικης ομάδας.

Πλέον ο σύλλογος περνάει στα χέρια των τεχνικών του Πιερικού Αρχέλαου. Χρήστος Ξηρομερίτης, Μίλτος Μηλιάτης και Στέλιος Χατζηιωάννου, θα βάλουν τις βάσεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας της Πιερίας!

Περισσότερα στο βίντεο που θα ανεβάσει το Pieriasport, με όλη τη συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κλειστού στον Σιδηροδρομικό Σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου