Ως συνέχεια του Θόδωρου Παπαδόπουλου θα βοηθήσουμε σε όποια απόφαση πάρει η οικογένεια του Ηρακλή

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις της ΠΑΕ Ηρακλής κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης τονίζοντας:
«Από τη στιγμή που δεν εκδόθηκαν δελτία λόγω της μη εξασφάλισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, η εταιρία διαλύεται και ως οντότητα η ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στο ιδρυτικό σωματείο.

Ανήκει μεν στο ιδρυτικό σωματείο αλλά δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα δεν μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διότι έληξε η προθεσμία συμμετοχής. Βέβαια υπάρχει μια άτυπη προθεσμία επτά ημερών μέχρι την κλήρωση του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα συμμετέχοντας σε αυτό το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά θα πρέπει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα και την επόμενη να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά κερδίζοντας την κατηγορία η νέα εταιρία συμμετέχει με όλα τα χρέη του Παπαθανασάκη. Εμείς ως διοίκηση δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε την ομάδα.

Ως συνέχεια όμως του Θόδωρου Παπαδόπουλου δεσμευόμαστε πως θα βοηθήσουμε σε όποια μελλοντική απόφαση πάρει η οικογένεια του Ηρακλή για το τμήμα του ποδοσφαίρου».
Πηγή: arenafm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου