"Τι παλικάρια βγάζει η Κατερίνη"! Ο τεράστιος άθλος του Ηλία Τονγιαλίδη!! (βίντεο)

Όταν καταφέρνεις να ξεπερνάς τον πόνο, τις αντίξοες συνθήκες, την κούραση και την υπνηλία, είσαι σίγουρα ξεχωριστός. Διανύοντας μια απόσταση 246 χιλιομέτρων τρέχοντας, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, σπάς τα όρια της ανθρώπινης αντοχής και γίνεσαι ένας σύγχρονος Φειδιππίδης.

Πόσο τιμητικό και αντρείο όμως να καταφέρνεις, να υποχρεώνεις τους απόγονους του Λεωνίδα βλέποντας σε να φωνάζουν: "Τι παλικάρια βγάζει η Κατερίνη"!

Εμείς γνωρίζοντας τον Ηλία Τονγιαλίδη, τον "δικό μας" Φειδιππίδη, νιώσαμε δέος και θαυμασμό για τα κατορθώματα του. Για το άκρατο κουράγιο του, την θέληση, την υπομονή και την επιμονή του να πετύχει αυτό που όλοι εμείς θεωρούμε αδύνατο! Έναν άθλο που μετρημένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν καταφέρει. Σε ένα άθλημα δρόμου, που νικητής θεωρείται αυτός που τερματίζει!

Ο δρομέας του ΑΠΣ "ΖΕΥΣ" Πιερίας, αποκαλύπτεται στους Πιεριείς, έχοντας στο δεξί του πλευρό, τον πρόεδρο του συλλόγου της περιοχής μας Αλέξανδρο Πούλιο, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην webTV του Pieriasport:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου